Balakgazi Anadolu Lisesi

Telefon : 0 424 241 12 50
Belgegeçer : 0 424 241 12 53
WEB https://balakgazianadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : Üniversite Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi Atatürk Stadyumu Karşısı No131 ELAZIĞ TÜRKİYE
VİZYON : Geleceğe yönelik hayal gücü yüksek bir ekip anlayışı geliştirmek. 10 yıl içerisinde kendi türümüzde Ulusal ve Uluslar arası standartlarda en iyi lise olmaktır.
MİSYON : Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı, eğitimin ince süzgecinden geçen, yüreği vatan, millet ve bayrak sevgisiyle çarpan, milli ve manevi değerlere sımsıkı bağlı, çalışkan, bilgi ve kültür düzeyi yüksek bir gençlik yetiştirmek için pozisyon almaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : SABAH : 08:15-12:15 ÖĞLE : 13:05-15:25
Bağlantı : Metro Ethernet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE VE ALMANCA
Isınma : DOĞALGAZ
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Okulumuzun alt ve üstündeki ana yollardan Sürsürü, Bahçelievler, Abdullahpaşa, Hilalkent yönünde işleyen halk otobüsü ve minibüs gibi toplu taşıma araçlarıyla okulumuza ulaşmak mümkündür.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Elazığ Atatürk Stadyumu karşısında olup, Elazığ şehir Merkezindedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Merkez ilçe sınırları içerisinde olup, şehrin merkezindeki Öğretmenevi ve Hükümet Konağına yürüme mesafesinde yaklaşık 1 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 9. SINIF KONTENJANIMIZ 136 KİŞİDİR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TABAN PUANIMIZ 385 PUANDIR.
Sportif Etkinlikler : FUTBOL, BASKETBOL, HENTBOL, BOKS, BADMİNTON, VOLEYBOL, GÜREŞ
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuzda öğrencilerimizin Beden Eğitimi derslerinde faydalandıkları bir Halı Saha bulunmaktadır.